• All-in service
 • Zwaarst gecertificeerde operators
 • Kosteloos wijzigen
Vragen of bestellen? 078 48 27 04
Vragen?

slimme drone oplossingen
voor elk bouwproject.

dronediensten voor bouw & infra.

Plan, presenteer en beheer elk project beter door de slimme inzet van drones. Bestel indrukwekkende dronebeelden voor projectpresentaties en klantupdates. En 2D of 3D scans voor een legio aan inzichten en mogelijkheden.

 • Win tenders.

  Breng met behulp van drones de actuele situatie helder in beeld. Verbluf zelf vervolgens opdrachtgevers én vergunningsverleners met een indrukwekkende visualisatie. Of schrijf scherper in door een betere inspectie vooraf.

 • Monitor voortgang.

  Haal je planning door regelmatig het project in kaart te brengen. Deel eenvoudig updates met collega's en opdrachtgevers om snel tot beslissingen te komen.

 • Verminder faalkosten.

  Optimaliseer je bouwplaatsinrichting en grondwerk door voor start bouw een drone-scan te maken. Leg de actuele 3D-weergave over je BIM-model om vroegtijdig in te te spelen op afwijkingen.

Direct klaar voor gebruik

Direct klaar voor gebruik

We leveren de bestanden opgemaakt en wel aan zodat jij er direct mee aan de slag kan.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Onze drone operators zitten door het hele land. Zo zijn we altijd in de buurt.

Vaste prijzen

Vaste prijzen

Vaste scherpe prijzen. Daar kun je op rekenen. Betalen kan op factuur achteraf.

Veilig en verzekerd

Veilig en verzekerd

We werken uitsluitend met gecertificeerde, verzekerde drone operators.

dit is waar je uit kunt kiezen.

3D scan

Middels een 3D-puntenwolk (point cloud) en 3D-mesh maken we de meest nauwkeurige 3D-weergave van je gebouw, terrein of bouwplaats. Dit doen we op basis van honderden foto's en exacte gps-coördinaten die we vastleggen tijdens de vlucht. Het resultaat is perfect om in te meten, te inspecteren en over je BIM-model te leggen.

2D scan

We nemen dronebeelden en gps-coördinaten op locatie die we vervolgens in onze studio omzetten naar een exacte orthomosaic, DTM, DSM of contourkaart. Perfect voor een scherpe bouwplaatsvisualisatie of juist voor een vereenvoudigde weergave van het landoppervlak in de grondwerkfase.

Luchtfoto's en -video's

Op zoek naar mooie beelden van het project om te delen met klanten of collega's? Wij maken haarscherpe drone-opnames uit verschillende hoeken om het geheel strak weer te geven. Kies voor een selectie strak opgemaakte foto's of een indrukwekkende videoclip van 45 seconden of anderhalve minuut. Uitermate geschikt voor visuele projectupdates, commerciële presentaties en marketingmaterialen.

hier graag bestellen.

Swipe om alle producten te zien.

ik heb een ander opdrachtverzoek.