• All-in service
 • Zwaarst gecertificeerde operators
 • Kosteloos wijzigen
Vragen of bestellen? 078 48 27 04
Vragen?

vastgoed beter in
beeld met drones.

dronediensten voor vastgoed & makelaardij.

Trek meer aandacht en klanten door een woning of bedrijfspand vanuit de lucht te presenteren. En overtuig aanstaande kopers zo met verbluffende drone-opnames. Snel. Voordelig. Indrukwekkend.

 • Krijg meer opdrachten.

  Onderscheid je van anderen door objecten innovatief te presenteren. Bied verkopers extra mogelijkheden om hun woning of gebouw indrukwekkend vanuit de lucht in beeld te brengen.

 • Versnel je verkoopproces.

  Trek meer aandacht en geef potentiële kopers een verduidelijkende oriëntatie van het perceel door de inzet van dronebeelden. Zo verhoog je de animo en verkort je het beslissingsproces.

 • Verhoog de verkoopwaarde.

  Spectaculaire luchtfoto's en -video's zijn waardeverhogend. Ze maken precies het verschil tussen lichte belangstelling en groot enthousiasme.

Direct klaar voor gebruik

Direct klaar voor gebruik

We leveren de bestanden opgemaakt en wel aan zodat jij er direct mee aan de slag kan.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Onze drone operators zitten door het hele land. Zo zijn we altijd in de buurt.

Vaste prijzen

Vaste prijzen

Vaste scherpe prijzen. Daar kun je op rekenen. Betalen kan op factuur achteraf.

Veilig en verzekerd

Veilig en verzekerd

We werken uitsluitend met gecertificeerde, verzekerde drone operators.

dit is waar je uit kunt kiezen.

Foto's

Wij maken haarscherpe drone-opnames uit verschillende hoeken om het geheel compleet weer te geven. Kies voor een selectie van vijf, tien of vijftien opgemaakte foto's voor het direct online (of offline) presenteren van een woning of bedrijfspand.

Video

Gebruik een videocompilatie om een totaalbeeld te geven én direct ook een sfeer neer te zetten alsof de kijker erbij is. Ga voor een beknopte versie van een 45 seconden of een uitgebreidere van anderhalve minuut of twee minuten. Selecteer één van de achtergrondtunes en voeg optioneel een logo of andere informatie toe. Allemaal inclusief, ook bij ons basisproduct.

Wil je vooraf inspraak en een reviewronde bij oplevering? Ga dan voor Video Plus.

Buzzing® is partner van Zibber®

We hebben een partnership met Zibber. Aanvullend op hun woningpresentatie vanaf de grond, bieden wij je indrukwekkende beelden vanuit de lucht. Bestel een set dronefoto's, een dronevideo óf een combi van beide met flinke bundelkorting. Zibber couponcode? Vul deze verderop in het bestelproces in voor 10% extra korting.
Bekijk voorbeeldvideo

hier graag bestellen.

Swipe om alle producten te zien.

Ik heb een ander opdrachtverzoek.